Profet i egen stad

Profet i egen stad

Profet i egen stad

19 juli, 2023
15:00
Rotundan, Campus Allegro

15 €

Jakobstad-Pedersöre Rotaryklubb r.f.

Biljetter vid dörren. Kort eller kontant.
Thomas Sandell, arkitekt, har valts till årets Profet och han håller föredraget: "Vart är vi på väg?" En spaning om nuläget i arkitektur och vart vi är på väg.
Jakobstad-Pedersöre Rotaryklubb r.f. utser och arrangerar evenemanget Profet i egen stad. Utnämningen och föredraget av Profeten hålls i Rotundan, Campus Allegro under Jakobs Dagar onsdagen den 19 juli kl. 15.00 och inkomsterna från biljetterna kommer nejdens skolor till gagn. Biljetterna säljs vid dörren.

Till årets PROFET I EGEN STAD har valts Thomas Sandell, arkitekt.
Thomas Mikael Sandell är i dag en av Sveriges mest kända arkitekter. Han har arkitektkontor i Stockholm med c. 50 anställda personer. Thomas är född i Jakobstad år 1959. Han har växt upp i Skellefteå och gjort sig känd för design av hus men även inredningar och möbler.
Hans starka formkänsla kombinerad med hög hantverksskicklighet och en grundligt utförd idé har blivit hans signum. Thomas har erhållit många utmärkelser för sina prestationer och är en inspiration för andra och därför vill Jakobstad-Pedersöre Rotaryklubb tilldela honom utmärkelsen: Profet i egen stad. Thomas håller anförande om arkitekturen i dag och vart är vi på väg. Anförandet hålls på svenska.