Single Blog Title

This is a single blog caption

Haluatko järjestyksenvalvojaksi?

Haluatko järjestyksenvalvojaksi?

Finn Pietarsaari ry tarjoaa ilmainen järjestyksenvalvoja-koulutuksen niille jotka voivat toimia järjestyksenvalvojina pari tuntia Jaakon päivien aikana, 17.–24.7.2019. Kurssi lauantaina 18.6 kl. 10–16, YA:n tiloissa Campus Allegrossa. Järjestyksenvalvoja kurssi sisältää teoreettisen koen ja muutaman tunnin harjoittelun. Ota yhteyttä sähköpostitse finn.pietarsaari@multi.fi tai puhelimitse 040-8402949, jos olet kiinnostunut.

 

Järjestyksenvalvoja on henkilö, jonka tehtävänä on turvallisuusalan elinkeinoluvan haltijan palveluksessa tai muutoin suorittaa järjestyksenvalvontatehtäviä.

Järjestyksenvalvojatoiminta on järjestyksenvalvojien asettamista järjestyksenvalvojan toimialueille ja järjestyksenvalvojien välittämistä.

Järjestyksenvalvontatehtävällä tarkoitetaan järjestyksen ja turvallisuuden ylläpitämistä sekä rikosten ja onnettomuuksien estämistä järjestyksenvalvojan toimialueella.

Järjestyksenvalvojan toimialueella tarkoitetaan aluetta, jolle järjestyksenvalvoja on asetettu.

Järjestyksenvalvojaksi voidaan hyväksyä rehellinen ja luotettava sekä henkilökohtaisilta ominaisuuksiltaan tehtävään sopiva 18 vuotta täyttänyt henkilö.. Hyväksymisen edellytyksenä on lisäksi järjestyksenvalvojan peruskoulutuksen hyväksytty suorittaminen.

 

Järjestyksenvalvojaksi hyväksymisen myöntää poliisilaitos.

 

Lue lisää täältä!