Single Blog Title

This is a single blog caption

Jim Catwalk esiintyy Jaakon päivillä

Jim Catwalk esiintyy Jaakon päivillä

Jim Catwalk aloitti uransa 1990-luvun alkupuolella kokoamalla psycho-rhythm bluesiin suuntautuneen bändinsä nimeltä Therapy´s. Historia ottikin tämän nimen sittemmin käyttöönsä ja tästä alkoi kulkukissan “Catwalk”-tarina. Uusi single, kaksi uutta kappaletta Cheap Perfume ja Sapphire and Steel julkaistaan syyskuun 2021 alussa sekä kappaleiden musiikkivideot. Jim Catwalk Therpyn aikaisempaa musiikkituotantoa löytyy Spotifysta ja Youtubesta.

 

Jim Catwalk on soittanut huuliharppua yksittäisinä guest-vierailijana tunnettujen artistien keikoilla. Välillä kutsuttuna ja välillä ei-kutsuttuna. Joku onkin joskus kysynyt kuinka hän on oppinut soittamaan huuliharppua, kadulla ja lavalla. Pohjanmaan liitto myönsi Catwalkille 2020 kulttuuritunnustuksen musiikista ja huuliharpun opetuksesta.

 

Huuliharppu clinikan Harp Clinic soiton oppikirjasta seuraava painos on 10. Siinä kitaraosuudet soittaa legendaarinen Dave Lindholm. Kyseistä julkaisua on myyty vuodesta -95 arviolta n. 10 000 kpl:tta. Millbrook Musiikki vastaa jakelusta. Julkaisu löytyy hyvin varustetuista musiikkiliikkeistä ympäri Suomea.