Single Blog Title

This is a single blog caption

Kaupunginjohtajan terveiset

Kaupunginjohtajan terveiset

“Rakkaat pietarsaarelaiset, hyvä Laiska-Jaakko,

 

Jaakon Päivät on perinteisesti kohtaamisten ja yhteisten tapahtumien aikaa, ja niin varmaan tänäkin vuonna – mutta vähän väljemmin ja pienimuotoisemmin. Tämä on kuitenkin hieno perinne, jota kaupunki haluaa vaalia edelleen. Uskokaamme, että ensi vuonna päiviä vietetään jo perinteisemmin, ja että maailma on selvinnyt corona-epidemiasta jotenkuten.

 

Tänä keväänä moni on pitänyt yhteyttä läheisiinsä lähinnä digitaalisesti, ja nämä ovat olleet myös raskaita kuukausia. Pietarsaarelaiset ovat kuitenkin auttaneet toisiaan hienolla tavalla, ja olemme selviytyneet epidemiasta. Toivottavasti Jaakon Päivien aikana löydätte iloa, hyviä elämyksiä ja kohtaamisia, jotka luovat uskoa tulevaan.

 

Tämän vuoden Laiska-Jaakko edustaa jälleen kaikkea sitä elämää ja toimintaa, joka mahtuu tähän pieneen kaupunkiin, jolla on suuri sydän. Kiitokset sinulle, Laiska Jaakko, ja kaikille teille, jotka rakennatte Pietarsaarta – niin kaupungin omassa organisaatiossa kuin urheiluseuroissa, yrityksissä, asunto-osakeyhtiöissä, kuoroissa, koulutuksen järjestäjissä, ja seurakunnissa, yhdistyksissä,….!

 

Toivon teille kaikille hienoja Jaakon Päiviä, ja aurinkoisia kesäpäiviä! Näkemisiin!

Kaupunginjohtajanne vielä muutaman päivän – Kristina”