Single Blog Title

This is a single blog caption

Mitä tarkoittaa Virtuaaliset Jaakon Päivät?

Mitä tarkoittaa Virtuaaliset Jaakon Päivät?

Tänä vuonna suurin osa ohjelmasta lähetetään verkossa, koska hallitus on edelleen rajoittanut julkisiin tapahtumiin osallistuvien määrä ja koska Finn Pietarsaari haluaa varmistaa, että tartunta ei leviä kesällä. Olosuhteista huolimatta haluamme jakaa edellisten vuosien iloa ja muistoja ja tulemme tarjoamaan joitain uutta ohjelmaa perinteisiin tapahtumiin, kuten Laiska Jaakko, musiikkiesityksiä ja kulttuurikokemuksia.

Julkaisemme ohjelmia verkossa, täällä kotisivulla, mutta myös Facebook-sivun, Instagram-tilin ja YouTube-sivuston kautta, jotta voimme tavoittaa mahdollisimman monta. Se on siunattu sekoitus nostalgisia videoita, joitain äskettäin nauhoitettuja aineistoja, jotain lähetetään suorana lähetyksenä ja sitten tietenkin jaamme muiden järjestäjien ohjelmia.

Viikon aikana on myös yrityksiä ja yhdistyksiä, joilla on fyysisiä ohjelmia, joihin voit osallistua, kuten kaupunkisuunnistukseen, lasten aarteenetsintä, näyttelyitä, iltakonsertteja terasseilla, urheilutapahtumat ja paljon muuta. Ne ovat kuitenkin rajoitettuja, ja suosittelemme, että kaikki kunnioittavat edelleen hallituksen linjauksia pitää etäisyytta eikä osallistua jos teillä on oireita. Lue lisää viikon ohjelmasta täältä (sivu päivitetään päivittäin). Voit myös ladata Jaakon Päivien -sovelluksen omaan puhelimeen.

Nähdään verkossa!