Single Blog Title

This is a single blog caption
snellman familjedag i gamla hamn

Snellman perhepäivä Vanhassa Satamassa

Snellman perhepäivä Vanhassa Satamassa

Tiistaina 19.7. Snellman yhdessä Finn Pietarsaaren kanssa järjestää Perhepäivän Vanhan Sataman uuden Snellman Parkissa. Päivän aikana järjestetään ohjelmaa lapsille, makkaran grillausta ja paikan päällä on myös Björnstark-seura toiminnalla koko perheelle. Päivän aikana kuullaan myös puheita, esitetään musiikkia ja järjestetään toimintaa eri-ikäisille lapsille. Tapahtuma järjestetään klo 15:00-18:00, suosittelemme tulemaan tapahtumaan kävellen tai pyörällä.

 

Puisto on Snellman-yhtiön ja Pietarsaaren kaupungin toteuttama projekti. Nyt on vihdoin aika järjestää kunnollinen perhepäivä Jaakon päivien aikana.

 

”Perheyritys Snellman täyttää tänä vuonna 70 vuotta ja kiittää kotikaupunkiaan lahjoittamalla Pietarsaareen kaikenikäisille suunnatun leikki- ja liikuntapuiston. Snellman haluaa tarjota asukkaille uusia mahdollisuuksia yhteiseen vapaa-ajan viettoon ja osallistuu näin Pietarsaaren kehittämiseen yhteistyössä kaupungin kanssa.”  Lue lisää osoitteessta snellman.fi 

 

Parkkipaikkoja on Fanta Seasin vanhan pääsisäänkäynnin luona ja Pursisalmen kentällä. Mackenin parkkipaikka on Mässkärin, Mackenin ja Vegan vieraiden käytössä, Paviksen parkkipaikka on tarkoitettu ravintolan vieraille. Paikalla on henkilökuntaa auttamaan liikenteen ohjaamisessa ja valvonnassa.