Single Blog Title

This is a single blog caption

Stadsdirektörens hälsning

Stadsdirektörens hälsning

Hälsning från Jakobstads stadsdirektör, Kristina Stenman.

 

“Kära Jakobtadsbor, bästa Late Jakob,

Det har varit en väldigt annorlunda vår och sommar, och också Jakobs Dagar har en annorlunda utformning i år: en del nostalgi, en del mindre evenemang. Men de här dagarna är en viktig tradition för staden och hela nejden, och fint att Finn Jakobstad ändå hittat sätt så att traditionen kan fortgå.

För mig blir det här de femte Jakobs Dagarna, och samtidigt de sista i min tjänst, nu då jag packar ihop och snart lämnar Jakobstad. Det är vemodigt, och samtidigt är jag väldigt tacksam gentemot Jakobstad och er alla för de här fyra åren. Den här gångna våren har också visat att vilken stark vilja det finns att hjälpa och stöda varandra, trots de exceptionella förhållandena.

”En liten stad med ett stort hjärta” är den slogan som utarbetades för ett antal år sen. Den passar bra, i en stad som är full av liv, företagsamhet, idéer och verksamhet. I år avslöjas tradtionellt en ny Late Jakob, som är en av de otaliga jakobstadsbor som arbetat för staden och regionen, och skapat positiv verksamhet. Tack till dig, Late Jakob 2020, och till alla er som gör Jakobstad – både i stadens egen organisation och i alla föreningar, företag, bostadsbolag, utbildare, församlingar, klubbar,….!

Jag önskar er alla fina Jakobs Dagar, och soliga sommardagar! Vi ses igen!

Er stadsdirektör några dagar ännu – Kristina”