Single Blog Title

This is a single blog caption

Vad betyder virtuella Jakobs Dagar?

Vad betyder virtuella Jakobs Dagar?

 

I år kommer största delen av programmet att sändas online, detta för att regeringen fortfarande har begränsat mängden människor som får ta del av allmänna tillställningar och för att Finn Jakobstad vill säkra att det inte sker någon smittospridning under sommaren. Trots omständigheterna vill vi kunna dela glädje och minnen från de tidigare åren, samt kunna bjuda på några traditioner såsom Late Jakob, musikframträdanden och kulturupplevelser.

 

Vi kommer att publicera en hel del program via nätet, här via hemsidan men också via vår Facebook-sida, Instagram konto och YouTube så att vi kan nå så många som möjligt. Det kommer vara en salig blandning av nostalgiska videoklipp, en del ny-inspelat material, något kommer sändas live och så kommer vi självklart dela andras program.

 

Under veckan finns det även en del företag och föreningar som har fysiska program man kan ta del av, exempelvis Stadsorientering, skattjakt för barn, utställningar, kvällskonserter på terrasser, idrottsevenemang m.m. Dessa är dock begränsade och vi rekommenderar att alla fortfarande respekterar regeringens direktiv om att hålla avstånd och inte delta med förkylningssymptom. Läs gärna mer om veckans program här (sidan uppdateras varje dag). Du kan gärna ladda ner vår Jakobs Dagar-app för att lätt ha tillgång till programmet.

 

Vi ses online!