Single Blog Title

This is a single blog caption
snellman familjedag i gamla hamn

Snellman Park familjedag i Gamla Hamn

Snellman Park familjedag i Gamla Hamn

Tisdagen den 19.7 ordnar Snellman tillsammans med Finn Jakobstad en Familjedag ute vi nya Snellman Park i Gamla Hamn. Under dagen ordnas program för barn, korvgrillning och på plats kommer även föreningen Björnstark finnas med aktiviteter för hela familjen. Under dagen kommer det även hållas tal, framföras musik och ordnas aktiviteter för barn i olika åldrar. Tillställningen ordnas mellan klockan 15:00-18:00, vi rekommenderar att man besöker tillställningen promenerandes eller med cykel.

 

Parken är ett projekt förverkligat av företaget Snellman och Staden Jakobstad. Nu är det äntligen dags att ordna en ordentlig invigning och familjedag under Jakobs Dagar.

 

“Familjeföretaget Snellman fyller 70 år i år och vill visa sin tacksamhet till hemstaden Jakobstad genom att donera en lek- och motionspark för alla åldrar. Vi vill erbjuda invånarna nya fritidsmöjligheter och deltar således aktivt i samhällsbygget tillsammans med staden.” Besök deras hemsida för att läsa mer om parken.

 

Bilparkering finns tillgänglig vid gamla Fanta Seas huvudingång och vid Segelsundsplanen. Mackens parkering används av Mässkärs-, Macken- och Vegabesökare, Pavisparkeringen avsedd för restaurangens gäster. På plats kommer finnas personal som hjälper till med trafikdirigering och övervakning.

 

Läs mer om tillställningen här!