Single Blog Title

This is a single blog caption

Var med och förverkliga evenemanget

Var med och förverkliga evenemanget

Jakobs Dagarna skulle inte kunna förverkligas utan alla våra sponsorer och samarbetspartners. Föreningar, företag, fonder och stiftelser kan välja att bidra på olika sätt och på det viset få den allra bästa synligheten under evenemanget. Finn Jakobstad r.f. arrangerar allt program som händer i skolparken, på torget, Jakobs Dagars marknaden och en del andra mindre händelser i centrum under veckan. Eftersom evenemanget skall vara möjligt för alla så är allt program gratis och föreningen försöker sitt bästa för att hitta något program för alla målgrupper.

 

  • Huvudsponsor

Som huvudsponsor bidrar Ni på bästa sätt, ekonomiskt. Våra huvudsponsorer får den bästa synligheten, både i programbladet,på våra sociala medier och självklart under själva evenemanget genom bland annat reklamskyltar och annan synlighet.

 

  • Program-sponsor

Som program-sponsor bidrar Ni med något specifikt program, endera kan man komma med eget program eller så fixar vi något passande.Priset varierar beroende på om det är frågan om en artist, ett helt band eller något annat program.

 

  • Synlighet i programmet

Inför Jakobs Dagarna samarbetar vi med HSS media och trycket upp ett programblad i ca 28 000 exemplar (svenska och finska), dessutom delar vi även programmet både via våra sociala medier och på vår hemsida samt också i vår nya app som utkommer i juli. Tidigare har vem som helst kunnat dela sitt program kostnadsfritt, men från och med i år så kommer detta att kosta en liten slant. Detta för att föreningen skall kunna förverkliga en del av programmet och på detta vis kan även mindre företagare bidra till förverkligandet av evenemanget.

 

För annan form av samarbete, och information om priser m.m. tag gärna kontakt. Vi vill se till att Jakobs Dagar blir ett lyckat evenemang för både arrangörer och besökare.